Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Nieuwsbrief Stichting TIJD: 120

Nieuwsbrief Stichting TIJD: 120

Nieuwsbrief # 120
Stichting TIJD

logo_tijd.png

Beste Bezoeker ,

 

In deze brief kondigen we een aantal activiteiten in het jubileumjaar aan.

- programma van het jaalijkse symposium

- 2e wandeling Le Roy route

- Duurzame 30

- 100 jaar is niets! 


Met vriendelijke groet,
Stichting TIJD

 

De tentoonstelling ‘100 jaar is niets!’ gaat over het leven, werk en de nalatenschap van kunstenaar Louis Le Roy (1924 – 2012). De tentoonstelling vertelt het verhaal van het ecokathedrale denken op een vernieuwende manier aan een breed publiek die aanzet tot nadenken en activeert. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier. Meer infomatie is te vinden op www.museumheerenveen.nl

WANDELING LE ROY ROUTE

 

In het jubileumjaar ontwikkelden we een wandelroute die langs plekken voert waar Louis Le Roy zijn sporen heeft nagelaten. Van de Le Roytuin in Heerenveen via Oranjewoud naar de Ecokathedraal in Mildam. Op 13 oktober wordt een tweede gemeenschappelijke wandeling georganiseerd die om 10.30 start bij het Posthuis Theater aan de Fok 78 in Heerenveen. Tijdens de wandeling lopen Rob Hendriks en Piet Vollaard, samenstellers van de op handen zijnde publicatie 'Louis Le Roy. ecotect' en planoloog Zef Hemel mee. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Voor meer informatie en aanmelding kunt u hier klikken. 

DUURZAME 30

 

U kunt stemmen voor de publieksprijs Duurzame 30 waarvoor de ecokathedraal/Le Roy tuin genomineerd is! 

Duurzame 30 is een initiatief van Noord Nederland verdient Circulair en Mediahuis Noord waarin gezocht wodt naar de beste duurzame innovaties in de provincies Friesland Groningen en Drenthe. De uitslag wordt 23 okbober bekend gemaakt. 

 

 

Bent u al TIJDgenoot?
Wordt Vriend van de Stichting TIJD. Het kan al voor 10,- per jaar.

Nu aanmelden

U krijgt deze mail omdat u zich met het mailadres  hebt aangemeld. Wilt u deze mail niet meer ontvangen? Dan kunt u zich met deze link afmelden voor de nieuwsbrief .