Le Roy in NoguchiDe documentaire "Louis Le Roy: Endless Work in Time and Space" van de cineaste/architecte Beate Lendt en filmer Johan van der Zee zal op vrijdagavond 3 augustus 2012 worden vertoond in het Noguchi Museum in New York in het kader van de maandelijkse "First Fridays: Summer in the garden" avonden. De film werd o.a. eerder vertoond tijdens het Stichting Tijd symposium op 31 oktober 2010 en in The Hub in Amsterdam tijdens de Green-screen van Ekosofia.

Het Noguchi Museum is in 1985 geopend, en is gehuisvest in een voormalig industriecomplex. In dit musuem en de naastgelegen tuin is werk van de Japans-Amerikaanse kunstenaar Isamu Noguchi (1904 - 1988) te zien. Noguchi heeft veel ervaring opgedaan met het maken van sculpturen in de openbare ruimte.

Lees meer over Beate Lendt haar films, en het Noguchi Museum

Winkelmandje