De Stichting TIJD wenst u fijne kerstdagen en een goed 2015. We spreken de wens van Louis Le Roy uit dat de ontwikkelingen van 'dubbelsteden' volgend jaar weer een stap dichterbij komt. In Mildam liet Le Roy zien hoe dit er uit zou kunnen zien, en in de Le Roy tuin in Heerenveen wordt het experiment ook voortgezet. Wie volgt? Harlingen, Rijswijk, Amsterdam, Groningen, Zutphen.......

'Willen wij vLouis Le Royoorkomen dat het razendsnelle wiel van de economie het trage wiel van de ecologie verbrijzelt, dan moet wij het landschap omvormen in een landschap met 2 snelheden!

Mocht dat ooit gebeuren, dan zullen wij in dat landschap mogelijk weer mede op basis van het gebruik van vrije energie binnen langdurige  natuurlijke processen kunnen functioneren.

Voor (vrije) energie zorgt de mens zelf, voor tijd en ruimte dien te overheid te zorgen.

De tijd zal weer 'binnengehaald' moeten worden! Want als dat wijze besluit eenmaal genomen zou zijn dan zouden dergelijke projecten, als ecokathedralen, gerealiseerd kunnen worden en dan zouden steden als 'dubbelsteden' kunnen uitgroeien.'

Ik ga akkoord met de Privacy beleid