facebook logoWist u dat Facebook-gebruikers de ontwikkelingen rond de Ecokathedraal in Mildam en de Le Roy tuin in Heerenveen Midden kunnen volgen? Hiervoor zijn 2 pagina's actief, namelijk www.facebook.com/ecokathedraal en www.facebook.com/leroytuin. Hierop zijn korte berichten te zien met foto's en verwijzingen naar andere websites die betrekking hebben op deze projecten.

Logo TwitterIn tegenstelling tot deze nieuwsbrief worden hier vrijwel wekelijks berichten geplaatst. Een aantal berichten komen op termijn ook in de nieuwsbrief terecht, maar de kortere nieuwsberichten worden alleen op de facebook pagina gepubliceerd.
Naast facebook kunt u ook via Twitter berichten rond de Stichting TIJD ontvangen via www.twitter.com/stichtingtijd