Karmelklooster DrachtenIn het Karmelklooster in Drachten is nog t/m 29 april 2012 de expositie "Scherven of bouwstenen" te zien. 35 Nederlandse kunstenaars hebben werk ingestuud rond dit thema, dat te bezichtigen is op vrijdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur.

Scherven of bouwstenen"De titel verraadt in feite heimwee of verlangen naar harmonie, naar een “hele” wereld, maar de ontwikkelingen in onze samenleving en in ons persoonlijk bestaan laten vaak scherven zien. Spannend wordt het vooral als deze scherven door ons ter hand worden genomen, als we het niet pikken, dat het scherven blijven. Dan kunnen scherven bouwstenen worden." aldus de begeleidende tekst op de website van het Karmelklooster.

Meer informatie over deze tentoonstelling is te vinden op de website van het Karmelklooster.

Winkelmandje