• Leerlingen Nordwin College Le Roy tuin

Leerlingen van het Nordwin College tijdens praktijkles

Oranjewoud Festival in Ecokathedraal MildamZondag 4 juni 2017was de Ecokathedraal onderdeel van het Festival Oranjewoud. Met muziek van o.a. John Cage en de Ursonate van Kurt Schwitters werden bezoekers getrakteerd op een oor- en oogstrelend geheel.

Volgend jaar zal het festival in het kader van Leeuwarden Fryslan 2018 Culturele Hoofdstad maar liefst 10 dagen duren. En wie weet zal Mildam ook weer onderdeel van het programma zijn!

Festival Oranjewoud in de Ecokathedraal
Onderdeel van het Festival Oranjewoud in de Ecokathedraal in Mildam, waaronder het atelier

In 2018, als Leeuwarden/Friesland Culturele Hoofdstad van Europa is, organiseert de Stichting TIJD in samenwerking met de Gemeente Heerenveen 9 workshops "Ecokthedraal denken en werken".