tweede natuur hannah ShubertHannah Schubert is met haar afstudeerscriptie "tweede natuur" aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten een van de 10 genomineerden voor de Eindwerkprijs 2015. Schubert studeerde cum laude af op dit onderwerp, en zal op het TIJD-symposium op 31 oktober 2015 een presentatie geven over haar studie. Er is ook een publieksprijs. U kunt een stem uitbrengen voor de publieksprijs.

Een toelichting op haar studie die te vinden is op de website van de AHK: "The project is about time, decay and growth, about the celebration of transience instead of denying it. It is a quest for a hybrid form between architectureand landscape – a new reality, as a result of which a value is created that goes further than that which can be achieved through economic returns. The Scheringa Museum will become a green monument, a real-life "Museum voor Realisme" (Museum of Realism)."

Ik ga akkoord met de Privacy beleid