Noorderlicht fotomanifestatieOp zondagmiddag 7 oktober zal voorzitter Peter Brinkman van de Stichting Tijd een lezing houden in het kader van de internationale fotomanifestatie Noorderlicht in museum Belvedere in Oranjewoud. Het thema van deze jaarlijks georganiseerde manifestatie is dit jaar "Terra Cognita", waarin de relatie tussen mens en natuur wordt verbeeld door 115 fotografen uit 36 verschillende landen.

Noorderlicht"Hoe ervaren wij de natuur en wat is de waarde ervan? Tegenover het romantische verlangen naar pure natuur staat de praktische wens de wereld te cultiveren en te bedwingen. Terra Cognita toont natuur ver weg en dichtbij, als droom en als werkelijkheid -de natuur in onze genen en gedachten." aldus de website.

Meer informatie over de lezing vindt u op hier.

Winkelmandje