Meewerkdag ecokathedraalOp zaterdagochtend 21 juni 2014 hebben 11 deelnemers uit heel Nederland meegedaan aan de meewerk-ochtend in de Ecokathedraal in Mildam. Stenen die in de loop der jaren van de bouwwerken waren afgevallen zijn teruggelegd, paden zijn vrijgemaakt en nieuwe bouwwerken zijn gestapeld. Uiteraard was er ook tijd voor gesprekken over de filosofie van Louis Le Roy, maar het was vooral: handen uit de mouwen. Een heerlijke ochtend aldus alle deelnemers, en zeker voor herhaling vatbaar!

Wilt u ook meewerken aan de Ecokathedraal in Mildam, of de Le Roy tuin in Heerenveen? Stuur een mailtje naar info@stichtingtijd.nl voor de mogelijkheden.

Meewerkdag ecokathedraal Meewerkdag ecokathedraal Meewerkdag ecokathedraal Meewerkdag ecokathedraal Meewerkdag ecokathedraal

Ik ga akkoord met de Privacy beleid