• Leerlingen Nordwin College Le Roy tuin

Leerlingen van het Nordwin College tijdens praktijkles

Nordwin College Oranjewoud Festival TIJDgenootOnlangs zijn het Nordwin College Heerenveen en het Oranjewoud Festival TIJDgenoot / vriend van de Stichting TIJD geworden. Met een jaarlijkse donatie steunen zijn ons in het verwezenlijken van onze doelen.

De Stichting TIJD stelt op haar beurt de ecokathedraal in Mildam en de Le Roy tuin in Heerenveen ter beschikking als locatie voor het muziekfestival en als praktijklocatie voor de leerlingen.

Ook TIJDgenoot worden? Dat kan zowel als bedrijf/organisatie als particulier vanaf 10,- per jaar. Ga naar het online aanmeldformulier en steun ons!

In 2018, als Leeuwarden/Friesland Culturele Hoofdstad van Europa is, organiseert de Stichting TIJD in samenwerking met de Gemeente Heerenveen 9 workshops "Ecokthedraal denken en werken".