• Leerlingen Nordwin College Le Roy tuin

Leerlingen van het Nordwin College tijdens praktijkles

Festival Oranjewoud Ecokathedraal 2017De Ecokathedraal is zondag 4 juni een van de locaties van het Oranjewoud Festival.  Arnold Marinissen en Youth Percussion Pool gaan op onderzoek uit of er toch iemand in de Ecokathedraal woont.

Wie is die wonderlijke man die onbegrijpelijke flarden taal uitslaat? Een vergeten bewoner van de Ecokathedraal, het levende kunstwerk in Mildam? De geest van Louis le Roy, de kunstenaar die er decennialang aan werkte? Langzamerhand bouwt hij aan een muzikale versie van zijn geliefde Ecokathedraal - bouw je mee?​

Tip: van 14.15 tot 14.45 uur vindt er een informatieve rondleiding plaats in de Ecokathedraal door Siebe Homminga van Stichting TIJD.

Het  optreden wordt 2 keer uitgevoerd: van 13:00 tot 14:00 en van 15:00 tot 16:00 uur

In 2018, als Leeuwarden/Friesland Culturele Hoofdstad van Europa is, organiseert de Stichting TIJD in samenwerking met de Gemeente Heerenveen 9 workshops "Ecokthedraal denken en werken".