• Leerlingen Nordwin College Le Roy tuin

Leerlingen van het Nordwin College tijdens praktijkles

Excursie IVN in Le Roy tuin zondag 21 meiDe afdeling Heerenveen e.o.  van het IVN, het Instituut voor Natuureducatie en duurzaamheid, en de Stichting TIJD verzorgen op zondag 21 mei 2017 vanaf 11:00 uur een leerzame wandeling door de Le Roy tuin.

De start is zondagmorgen om 11:00 uur op de hoek Europalaan / Atalantastraat in Heerenveen, waar de Le Roy tuin begint. Met gidsen Mies de Roode van het IVN en Peter Wouda van de Stichting TIJD wandelen we door dit unieke stuk stadsnatuur en kijken wat er allemaal groeit en bloeit.

In 2018, als Leeuwarden/Friesland Culturele Hoofdstad van Europa is, organiseert de Stichting TIJD in samenwerking met de Gemeente Heerenveen 9 workshops "Ecokthedraal denken en werken".