De stichting TIJD is voortdurend op zoek naar ecokathedraal-bouwers voor de ecokathedralen in Mildam en Heerenveen-Midden.fa ecokathedraal 021

Het gaat daarbij om werkzaamheden als het stapelen van klinkers en tegels tot ecokathedrale bouwwerken, het vrijhouden van paden door het snoeien van takken die over het pad hangen, het maken van takkerillen en mutserds (ronde stapelingen van snoeimateriaal) en het aanplanten van nieuwe struiken en planten. Deze werkzaamheden gebeuren op een regelmatige basis, liefst wekelijks.

Is uw interesse gewekt? Ga dan een keer op dinsdagmiddag naar de eockathedraal in Mildam of op woensdagochtend naar de ecokathedraal in Heerenveen-Midden en maak kennis met de vrijwilligers. Mailen kan ook, naar info@stichtingtijd.nl

Ik ga akkoord met de Privacy beleid