zilveren duimDe vrijwilligers die wekelijks in de Le Roy tuin werkzaam zijn zijn als groep genomineerd voor de Zilveren Duim. Deze jaarlijkse uitreiking wordt georganiseerd door het Vrijwilligers Servicepunt in Heerenveen en de Heerenveense Courant. Naast een juryprijs is er ook een publieksprijs. Ook u kunt stemmen! Ga naar de website van de Zilveren Duim, en breng uw stem uit.

Naast de Stichting TIJD is ook de Vogelwacht Heerenveen / Oranjewoud genomineerd, waar de Stichting TIJD mee samenwerkt. De vogelwacht beheert een aantal nestkastjes in de Le Roy tuin. Bij de individuele nominaties zit Mies de Rode van het IVN, die samen met de Stichting TIJD rondleidingen organiseert in de Le Roy tuin en de Ecokathedraal in Mildam.

Ik ga akkoord met de Privacy beleid