secretaris gezochtWij zoeken een SECRETARIS die van bouwen houdt in de tijd en ruimte.... iemand die geïnspireerd raakt door de ecokathedraal en het gedachtengoed van Louis Le Roy. Een secretaris doet de verslaglegging binnen de stichting. Een belangrijke en onmisbare rol die van belang is voor verschillende zaken zoals bijvoorbeeld het kunnen aanvragen van subsidie.

Op dit moment doet Rinse van der Schoot deze taken:
  • Hij of zij bereidt in overleg met de voorzitter de vergaderingen voor en houdt de opvolging van de acties in de gaten.
  • De secretaris heeft ook als taak het maken van notulen tijdens een vergadering,
  • het schrijven van brieven, contactpersoon voor ingekomen e-mailberichten voor de stichting en het bestuur, en verzorgt daarnaast de uitgaande e-mails.
Rinse wil je graag meer vertellen over de inhoud en bijvoorbeeld de tijdsinvestering.
Wil je meer weten?
Bel Rinse op 06-25055970 of mail naar het bestuur van stichting Tijd op secretaris@stichtingtijd.nl

In 2018, als Leeuwarden/Friesland Culturele Hoofdstad van Europa is, organiseert de Stichting TIJD in samenwerking met de Gemeente Heerenveen 9 workshops "Ecokathedraal denken en werken".

Wat doen wij met uw gegevens? Lees onze privacyverklaring
Privacy policy