marijke pieters ecokathedraal 960

De sprekers van het TIJD-symposium van 31 oktober 2018 stellen zich de komende weken aan u voor:

Marijke Pieters (1967) reageert in haar werk op het leven: een complex systeem, waarin chaos en balans steeds in meer of mindere mate aanwezig zijn.

Het proces van kijken is voor Pieters essentieel. Sinds 2016 is ze bezig met een project dat is ontstaan na haar bezoek aan de Ecokathedraal in Mildam, waar ze in een opwelling besloot een schets te maken in inkt met een takje dat daar lag. Het was de basis voor een serie werken die vanaf 2 oktober 2018 t.m 9 december 2018 te zien zijn in Museum Heerenveen.

marijke pieters ecokathedraal Museum Heerenveen

Andere sprekers op het symposium zijn Jan Doevedans, Ad Marijs (Le Roy lezing),  Rob Hendriks, en Erik Zuidema en er is een optreden van Marjolein de Graaff

In 2018, als Leeuwarden/Friesland Culturele Hoofdstad van Europa is, organiseert de Stichting TIJD in samenwerking met de Gemeente Heerenveen 9 workshops "Ecokathedraal denken en werken".

Wat doen wij met uw gegevens? Lees onze privacyverklaring
I agree with the Privacy policy